вівторок, 14 травня 2024 р.

 

ОГОЛОШЕННЯ 
про проведення відкритих торгів з особливостями

1.                  Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія*.

Костопільський ліцей №1 Костопільської міської ради; Україна, Рівненська область, м. Костопіль, вул.Грушевського,11, (згідно п. 27 особливостей адреса не зазначається та буде конкретизована на етапі укладення договору) 22585024, категорія: підприємства, установи,  організації зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України “Про публічні закупівлі”.

2.  Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності).

32320000-2 Телевізійне й аудіовізуальне обладнання (Інтерактивна панель) за ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”

3. Кількість та місце поставки товарів, обсяг і місце виконання робіт чи надання послуг.

Обсяги поставки товарів:

1. Інтерактивна панель 65” (2 шт.) з настінним кріпленням в комплекті, з монтажем та налаштуванням.

Місце поставки товарів: Україна, м. Костопіль (згідно п. 27 особливостей адреса не зазначається та буде конкретизована на етапі укладення договору)

 

4. Очікувана вартість предмета закупівлі

230043,00,00 гривень (Двісті тридцять тисяч сорок три гривні 00 копійок), з урахуванням ПДВ.

 

5.  Строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг.

по 31 грудня 2024 року включно

 

6. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій.

18.05.2024 14:00

 

7. Умови оплати.

Оплата за отриманий товар проводиться Замовником на протязі не більше як 7-ми робочих днів після отримання товару, що визначається по даті оформлення документу, за умови наявності коштів за відповідними кодами видатків Міністерства оборони України.

 

8. Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції.                                             українська мова

 

9. Розмір, вид та умови надання забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати). 

Не вимагається

 

10. Дата та час розкриття тендерних пропозицій, якщо оголошення про проведення відкритих торгів оприлюднюється відповідно до частини третьої статті 10 цього Закону.

11. Розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону у межах   від 0,5 відсотка до 3 відсотків очікуваної вартості закупівлі або в грошових одиницях:

Відкриті торги проводяться з застосуванням електронного аукціону, крок аукціону 0,5%

12. Математична формула, яка буде застосовуватися при проведенні електронного аукціону для визначення показників інших критеріїв оцінки *.

 

Уповноважена особа                                                                                  Олена ШЕПЕЛЬ

Немає коментарів:

Дописати коментар