четвер, 9 травня 2024 р.

09 травня  у Костопільському ліцеї № 1 ім. Т.Г.Шевченка відзначали День Європи.  Для України – це особливий день, адже нас та країни ЄС єднають спільні цінності, історія, культура, повага до людини та її гідності.

У цей день у закладі освіти відбулись різноманітні заходи: усний журнал «Знай про Європу більше», години спілкування «Ми-Європейці», перегляд відеопрезентації «Цікаві факти про країни Європи», гра-квест «Галопом по Європі», екскурсія до Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки із метою ознайомлення з роботою відділу «Іноземна література» та мовного клубу, презентація експозиції «Європейський бульвар «Побачення з Європою»,  вікторина "Столиці європейських країн ", а також віртуальна екскурсія «Крокуємо європейськими столицями на великому екрані».

У рамках відзначення Дня Європи 08 травня керівник Європейського клубу «Smart Junior» Остра Яніна Юріївна разом із членами гуртка представили власний досвід діяльності під час  круглого столу «Європа без кордонів», який відбувся  в Костопільській міській бібліотеці для дітей та юнацтва.

          День Європи в Україні - символ інтеграції з Європейським Союзом, який і є нагадуванням про необхідність спільних зусиль для зміцнення миру, демократії та процвітання на континенті. Лише разом ми можемо вистояти.

Вітаємо всіх з Днем Європи!



Немає коментарів:

Дописати коментар