суботу, 30 березня 2024 р.

Міжнародна співпраця продовжується

Упродовж багатьох років співпраця з міжнародними організаціями та волонтерськими спільнотами є невід’ємною частиною освітнього процесу в Костопільському ліцеї №1 ім. Т.Г.Шевченка, що мотивує здобувачів освіти  й педагогів застосовувати можливість практично використовувати свої знання, стимулює прагнення до успіху.

          Незважаючи на важкі часи для українського суспільства і закінчення каденції волонтерів, наша співпраця продовжується з допомогою сучасних технологій.

Нещодавно у ліцеї  відбувся телеміст з Rеgine Crégut (Режін Кригю), представницею міжнародної волонтерської організації "AGIR Аbcd", організований учителем французької мови Жанною Стригун.

У рамках Тижня іноземних мов учні 10-А класу під керівництвом  вчителя англійської мови Оксани Данилюк відправили для Хейлі Томпсон, волонтерки Корпусу миру США (2019-2020), video message (відеоповідомлення) та з нетерпінням очікують відповідь, адже дівчина залишається добрим другом освітнього закладу. Від початку повномасштабної війни в Україні Хейлі організовувала збір коштів для військовослужбовців ЗСУ. Наразі планує  повторний візит до України та нашого закладу освіти.

Без сумніву, живе спілкування з носіями мови – це чудовий метод популяризації вивчення іноземних мов серед здобувачів освіти, засіб розвитку творчих здібностей наших вихованців. 




Немає коментарів:

Дописати коментар