середа, 17 листопада 2021 р.

Щороку 16 листопада відзначається Міжнародний день Шеф-кухаря! Учні 4-Б класу Костопільського ліцею №1 на чолі зі своїм класним керівником Плющ Юлією Олегівною взяли участь у майстер-класі від бренд-шефа Nestle Professional Сергія Шелестова.

Маленькі кулінари із задоволенням приготували смачно-корисний салат зі шпинату, а на десерт - трайфл у склянці. Завершилось свято онлайн-вікториною Kahoot.

Юні школярі дізнались три правила свідомого харчування, а саме:

-        використовувати лише локальні продукти;

-        вживати більше овочів та фруктів;

-        не купувати багато їжі заздалегідь.

Дійство пройшло під гаслом «Здорова їжа для майбутнього».









 

Немає коментарів:

Дописати коментар