Щороку
16 листопада відзначається Міжнародний день Шеф-кухаря! Учні 4-Б класу
Костопільського ліцею №1 на чолі зі своїм класним керівником Плющ Юлією
Олегівною взяли участь у майстер-класі від бренд-шефа Nestle Professional Сергія Шелестова.
Маленькі
кулінари із задоволенням приготували смачно-корисний салат зі шпинату, а на
десерт - трайфл у склянці. Завершилось свято онлайн-вікториною Kahoot.
Юні
школярі дізнались три правила свідомого харчування, а саме:
-
використовувати лише локальні продукти;
-
вживати більше овочів та фруктів;
-
не купувати багато їжі заздалегідь.
Дійство пройшло під гаслом «Здорова їжа для майбутнього».
Немає коментарів:
Дописати коментар