понеділок, 12 листопада 2018 р.


Сильна духом нескорена Костопільчанка
         Учні Костопільського НВК мали можливість зустрітися із такою особистістю. Анастасія Наумович, учениця 8-го класу Костопільської ЗОШ І-ІІ ступенів №8, була запрошена на факультатив «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».
         Відверта, щира, творча, енергійна, впевнена у собі дівчинка уже в 14 років зазнала ударів долі, але вперто і наполегливо переборює усі перешкоди на своєму життєвому шляху. Саме цим вона і поділилась зі своїми однолітками.
         Попри свій стан здоров’я, який заважає Анастасії жити повноцінним життям, дівчинка наполегливо вивчає англійську  мову, пише вірші на англійській та кладе їх на музику. Анастасія самотужки навчилася грати на дивному інструменті укулеле. Свої захоплення Анастасією не приховувала і Хелі Томсон, волонтер Костопільського НВК, з якою Анастасія вільно спілкувалася при зустрічі.
         Її спів зачаровує, її наполегливість – надихає.
      Учнівський колектив Костопільського НВК  звертається до депутата Рівненської обласної  ради Ксенії Сергіївни Павловської з проханням підтримати творчий потенціал Анастасії Наумович і посприяти у придбанні професійного інструменту -  укулеле.



Немає коментарів:

Дописати коментар